Ne pregatim cu totii de Paste.Gospodinele au in gand retete traditionale, fie ca petreceti sarbatorile cu invitati, fie ca nu.Chiar si in familie, in grup restrans, pe masa trebuie sa fie prezente bucatele traditionale.
Sa facem o recapitulare...ce trebuie sa avem pe masa de Paste?
Iata cateva elemente din meniu :
- Drob de miel
- Drob de pasare (optional)
- Friptura de miel
- Ciorba de miel
- Oua rosii (cu sos Remoulade...pentru un plus de gust ;))
- Branzeturi
- Legumele de primavara : ridichii, castraveti, ceapa, salata verde
- In plus, puteti imbogati masa cu : carnaciori,rulada de ficat, masline..etc
Desert? - Cozonac, Pasca, placinta cu branza si stafide, chec sau de ce nu..un tort usor de mere.
Pentru ca este saptamana in care ne pregatim deja de cumparaturi, voi publica retetele mele pentru drob si friptura de miel, si sosul Remoulade, in cursul saptamanii urmatoare.Retetele vor fi fara poze, pentru ca le voi publica inainte de "a trece la fapte"...pentru ca vizitatorii sa poata beneficia de retete din timp.Dar promit sa editez articolele mai tarziu cu "dovezi".
So..stay tuned ;)
marți, 7 aprilie 2009
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu