joi, 2 aprilie 2009

Salata aperitiv

Pentru ca mai multi dintre voi m-ati intrebat de salata cu porumb de la postul Meniu pentru o petrecere, va scriu aici reteta.Mentionez ca se poate folosi ca aperitiv la mese festive, sau se poate face in casa pentru masa de dimineatza sau de seara.Se fac tartine cu aceasta salata.Se poate face si de post daca se foloseste maioneza de post si nu se pune sunca.Timpul de preparare este de 5 minute ;)

Ingrediente

- 1 cutie de porumb fiert din conserva
- 1 cutie de ciuperci fierte (conserva cu ciuperci intregi pe care le maruntiti voi pentru ca sunt mai bune decat cele deja maruntite..sau..si mai bine...cumparati ciupercile, curatati-le de pielitza si inabusinit-le cu putin ulei , apa si sare)
- 300 gr sunca de Praga sau o sunca de pui/curcan slaba.Cu mezel de porc nu prea merge ca si asa ii pui maioneza si nu mai merge si ceva sunca grasa.
- maioneza
- suc de la 1 lamaie

Mod de preparare

- Se amesteca ingredientele de mai sus ...:D Simplu, nu?

Incercati-o....e ft gustoasa ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu