miercuri, 22 aprilie 2009

Sos cu verdeata si maioneza - de primavara

Pentru astazi v-am pregatit o reteta foarte usor de facut, a unui sos rece, de primavara.Il puteti folosi la masa de Paste, pentru a adauga un plus de gust outelor, sau il puteti folosi usor si ca aperitiv, pe tartine frumos aranjate.

Ingrediente

- 250 gr maioneza

- 100 gr smantana

- 1 legatura ceapa verde

- 1 legatura usturoi verde

- jumatate de gogosar murat

- zeama de lamaie, sare

Mod de preparare

- Se prepara sosul de maioneza

- Se amesteca cu smantana

- Se maruntesc verdeturile si gogosarul murat (cat mai marunt, sau puteti folosi si robotul de bucatarie)

- Se amesteca verdeturile cu sosul de maioneza si smantana

- La final se adauga sarea si se subtiaza compozitia cu zeama de lamaie

- Atentie sa nu obtineti o consistenta ft groasa

- Este delicios!!!!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu