luni, 28 decembrie 2009

Papanasi fierti



Ai nevoie de : 200g branza de vaci,1 ou,2 linguri jumate de gris,20gr zahar,o oala cu apa clocotinda
Cum procedezi:Se amesteca bine, cu lingura sau telul, branza de vaci cu oul, se adauga zaharul si grisul si se amesteca puternic.Se ia cu o lingurita o parte din amestec si se pune in apa clocotinda, in care eventual poti presara si un varf de cutit de sare.Se pun toti papanasii la fiert in oala cu apa clocotinda, si se fierb 5-10 minute, pana se ridica papanasii la suprafata.Eu am si scos unul sa il testez cand era la suprafata, sa vad ca e bine fiert in interior.

Se dau apoi prin unt si se servesc cu dulceata si/sau smantana,dupa preferinte.Este o papica buna pt cei mici (peste 1 an)

Reteta preluata din revista Mami.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu