duminică, 3 martie 2013

Papanasi prajiti cu branza de vaci

Ingrediente

- 500 gr branza de vaci
- 2 oua
- un varf de cutit de bicarbonat stins in zeama de lamaie
- 2 plicuri zahar vanilat
- aproximativ 15 linguri de faina
- 1 l ulei

Mod de preparare

- Branza de vaci, oualele, zaharul vanilat se amesteca cu 10 linguri de faina cu mixerul
- Se adauga treptat inca aproximativ 5 linguri de faina.Depinde de cat de grasa este branza de vaci, pentru ca dorim sa obtinem un aluat care sa nu se lipeasca de maini si sa fie foarte moale
- Se incinge ulei in tigaie inalta, mult ulei, ca la cartofi prajiti
- Se formeaza gogosele din aluat, cu o mica gaura in mijloc, se dau prin putina faina si se pun in uleiul incins
- se prajesc in ulei pana se ridica la suprafata si se rumenesc.
- Se scot pe un prosop uscat care sa absoarba din ulei si sa garnisesc cu smantana si gem ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu