Meniu pentru masa festiva
Aperitive
- Ananas Arici cu frigarui pe scobitori : maslina fara sambure, mozzarela, rosie cherry, si gogosar proaspat, branza de capra cu chimen,castravete murat
- Salata de ton, porumb, ceapa verde taiata marunt, patrunjel, uleiul de la tonul in ulei, lamaie stoarsa, castraveti murati (2 cutii de ton in ulei, o cutie de porumb, 5 castraveti murati mici)
- Salata de telina si morcov cu maioneza
- Budinca de spanac
- Platou de mezeluri (2 feluri de sunca si salam de Sibiu)
- Platou cu 3 feluri de branza garnisite cu miez de nuca si felii de mandarina
Friptura
- Friptura de vita in sos de vin alb (pulpa sau vrabioare la cuptor, cu apa, ulei, foaie de dafin, usturoi, piper, cateva felii de morcov si de telina pentru gust, vin alb cam in ultimele 30 de minute)
- Garnitura 1 : orez basmati cu patrunjel si ceapa verde proaspata si ulei de masline si suc de lamaie (aici avem un fel de salata, deci in orezul fiert cald punem verdeturile si sosurile la sfarsit, cand se serveste, nu se incalzeste salata la microunde cu tot cu verdeturi)
- Garnitura 2 : dovlecei felii curatate si doua feluri de ardei fripte in putin ulei in tigaia magica, garnisite inainte de servire cu ulei de masline, lamaie si patrunjel proaspat.
Desert
Tiramisu
luni, 25 martie 2013
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu