luni, 6 iulie 2009

Dovlecei Pane - 2

Am incercat de curand o noua varianta de dovlecei pane, varianta la reteta de aici
Adica ce am facut? Am modificat sosul prin care dam dovleceii inainte de prajire.Si au iesit mai buni..evident.

Ingrediente















- 2 dovlecei
- faina
- ceapa verde
- marar
- usturoi verde
- 4 oua
- sare, piper
- ulei

Mod de preparare

- Se curata si se taie dovleceii rondele, se sareaza si se pun la scurs sau pe un prosop absorbant sa se mai duca din apa



- Se pregateste un sos din 4 oua batute, o coada de usturoi verde, ceapa verde si marar.Se adauga condimente dupa gust
- Se incinge uleiul in tigaie si se prajesc feliile de dovelcel dupa ce au fost date prin sosul de mai sus si apoi tavalite prin faina



- Toate observatiile de la postul de aici raman valabile

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu