joi, 4 iunie 2009

Topul blogurilor culinare pe ardei-iute.ro

Anul trecut pe cand nu aveam acest blog, am gasit topul blogurilor culinare de pe ardei-iute.ro.Acolo le-am descoperit pe Maya, pe Teo, Amalia si multe alte gospodine super -experte si am ramas fascinata de creatiile lor.Pe vremea aia nu ma gandeam sa imi fac si eu unul..Totusi, odata ce am pornit timid aceasta colectie de retete pe CulinarPentruToti, anul asta m-am gandit sa ma inscriu si eu pe ardei-iute.ro.Asa ca in partea dreapta a ecranului aveti un widget care va permite sa ma votati cu stelute de la 1(bleah) la 5 (iammii).Ca sa se activeze butonul rosu de "Voteaza", trebuie sa introduceti adresa de email.Va anunt de pe acum ca va trebui sa dati click pe un link primit pe respectiva adresa de email ca sa primesc votul.V-am spus de pe acum, ca sa stiti la ce va bagati..pe mine personal me enerveaza sistemele de genul asta...asa ca am considerat ca este fair-play sa va anunt de chestia asta incomoda.
Nu o iau ca o competitie anul asta..poate la anu....momentan am zis numai sa imi fac timid aparitia in blogosfera culinara romaneasca ;)

Thanks si la cat mai multe stelute ;)

3 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog. Era putin cam enervant modul de votare de pe ardei-iute.ro dar am recurs la acest mod datorita menumaratelor atacuri. Pentru moment votarea este suspendata, urmeaza sa lansam alt mod de a vota.

    Multumesc pentru feedback.

    RăspundețiȘtergere
  2. Revin... oricum cred ca est un plus ca ati gasit blogurile enumerate mai sus pe ardei-iute.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Thanks Calin ;) Face treaba buna Ardei Iute :)

    RăspundețiȘtergere