
- 300 gr biscuiti populari
- 4 linguri de cacao
- 1 cana de zahar
- coaja de la o lamaie rasa
- 200 gr stafide
- 100 gr nuci
- 150 gr unt
- 1 cana de lapte
- 200 grame rahat
- 1 sticluta de esenta de rom
Mod de preparare
- Nota : Tot procesul seamana foarte bine cu cel de la crearea Prajiturii cartof, asa ca nu am mai facut poze step by step.
- Se pun stafidele la inmuiat in apa, cu vreo ora inainte de preparare
- Se maruntesc nucile si biscuitii.Eu am folosit robotul de bucatarie.
- Se taie rahatul cubulete mici si se include in compozitie
- Intr-un avs mai adanc se pun biscuitii si nucile
- Se adauga zaharul si coaja de lamaie..se amesteca bine
- Se adauga cacaoa si se amesteca iar bine
- Se adauga untul si cana de lapte caldutz (sa ne ajute sa topim untul)
- Se amesteca iar bine
- Se adauga stafidele si se inglobeaza in compozitie in mod uniform.
- La final se da compozitiei o forma de salam..ca mai jos, si se ruleaza intr-o bucata de foaie de aluminiu.

- Se pune in frigider cam 1 ora inainte de servire
- La servire se taie bucati ca un salam.
POFTA BUNA!!!
Ce pofta mi-ai facut!!! N-am mai mancat de ceva vreme salam de biscuiti.....
RăspundețiȘtergereYummy, ce bine arata.
RăspundețiȘtergere