marți, 19 ianuarie 2010

Ceai care infloreste- Blooming Tea

Am primit de curand un pachetel de ceai care infloreste.Este vorba de o inventie a chinezilor, nu se stie daca este recenta sau dateaza de mai mult timp.Sunt de fapt niste petale de flori de ceai uscate, de diverse armone, legate intr-o forma de bulb de floare, cu ajutorul unei ate.Exista tot felul de forme de flori de ceai de acest gen, in functie de imaginatia chinezului creator si migalos.Se pune bulbul in apa fierbinte si in cateva minute infloreste, creind impresia de ...blooming flower.
Gustul este aromat si parfumat..in general sunt ceaiuri dulci.Se prepara evident in forme transparente, ca sa se poata vedea mai bine efectul spectaculos ;)

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    V-am vizitat blogul si este foarte interesant si as dori daca sunteti de accord sa facem schimb de bannere. Eu dezvolt acum site ul www.horiavirlan.ro care va deveni un portal bine pus la punct in tot ce tine de retete culinare retete bauturi regimuri dietete sanatoase restaurante in tara etc .... Va fi un site sub forma de revista dar in acelasi timp un portal complet in acest domeniu.
    Daca sunteti de accord astept un reply din partea dvs.


    Cu Stima,
    razvaniv@yahoo.com
    Razvan Ivan
    www.bte.ro
    www.horiavirlan.ro

    RăspundețiȘtergere