Am fost de curand la
terasa Piatra Alba - Drumul Taberei. Puteti citi pe
Metropotam o recenzie destul de ok legata de aceasta terasa, asa ca eu nu imi mai dau cu parerea despre ea, doar mentionez ca mie mi se pare ok overall. Despre ce vreau sa scriu azi este un fel de mancare pe care l-am incercat acolo, si care mi s-a parut interesant de incercat si acasa:
Ciuperci haiducesti.De ce haiducesti?Nu stiu, probabil ca sa dea mai bine in meniu, sa tenteze clientii.De fapt este vorba de ciuperci umplute cu :
sunca, cascaval, usturoi maruntit si bucatele de rucola.Putem incerca si noi acasa, ca aperitiv la o minipetrecere, sau la masa de duminica in familie. Cumparam ciuperci proaspete si frumoase, le curatam de pielita.Le scobim putin de miez in mijloc.Miezul scobit il combinam cu usturoi maruntit, bucatele mici de sunca (cred ca afumata merge mai bine), cascaval ras pe razatoarea mare si bucatele mici de rucola.Le punem pe o tava si le dam la cuptor pentru 15 minute. Se servesc calde alaturi de rucola....sau alt fel de verdeata care va place sau pe care o aveti la dispozitie (salata verde, patrunjel).
Cine incearca sa ma anunte! Astept comentarii pe blog. O sa vin si eu cu dovada cand voi gasi ocazia potrivita ca sa fac aperitivul asta ;)
Enjoy!
Faina reteta! Parca am postat si eu anul trecut ceva asemanator pe blogul meu, ma duc sa verific.Totodata te-am trecut in lista de bloguri favorite si te rog sa faci la fel. Multumesc.
RăspundețiȘtergereThanks Diana!
RăspundețiȘtergere