

Ingrediente
- 1/2 kg de brocolli
- 50 gr cascaval
- 100 branza de oaie
- 1 cutiuta mica smantana
- 200 gr sunca de Praga, sau alt tip de sunca slaba si neafumata
- 2 oua
Mod de preparare
- Se opareste brocolli in apa fiarta in prealabil, se tine pe foc cam 10 minute pana se inmoaie
- Se rad branza si cascavalul pe razatoarea mica
- Se face o compozitie din branza rasa, cele 2 oua batute bine, smantana
- Se adauga la aceasta compozitie si sunca taiata cubulete
- Se piseaza brocolli, se face ca un piure
- Intr-un vas tapetat cu unt si pesmet, se pune brocolli piure, apoi se adauga compozitia de mai sus
- Se adauga cascavalul ras deasupra
- Se tine la cuptor cam 30 de minute
Se serveste atat cald cat si rece.Mie imi place chiar mai mult rece.Iar daca e cald imi place sa o asortez cu niste iaurt.
Pofta buna!
N-am mai trecut de ceva vreme pe la tine, dar acum am trecut ca sa te premiez! Premiul te asteapta la mine pe blog! Te pup!
RăspundețiȘtergere