luni, 2 noiembrie 2009

Pentru cand o zbura porcul - sau My Wish List

Week-endul asta am avut o vizita ;) Ocazie buna de incercat niste retete noi ati zice nu?Totusi...lenea e cucoana mare...si calea stiuta e cea mai buna...asa ca am lasat-o balta cu retetele fantastice care imi zburau prin cap sambata noaptea..si am prestat niste peste file prajit ca la mama acasa ...cu cartofi natur..salata verde..si niste aperitive simpluze - pizza facuta in casa, tartine cu cascaval ras pe biscuti sarati si tartine cu salata de telina, morcov si maioneza(p.s. : am mentionat vreodata pe blogul asta ca urasc sa fac maioneza?Nu...atunci o spun acum! :D Da..au fost cateva minute groaznice...dar au trecut cu bine).
Cu ocazia asta am revizuit bucataria si sufrageria mea, si cat de bine sunt ele pregatite sa sa primeasca oamenii in casa si sa pot sa ii servesc cu ceva.Oh well...nu stau prea bine la capitolul asta.A fost o vreme cand stateam bine la asta....dar intre timp au aparut schimbari si am constatat ca :
- 1 : sufrageria mea e jumate sufragerie, jumate birou
- 2 : in casa aia pe undeva se ascunde triunghiul Bermudelor...ca au disparut o parte buna din lingurite si din furculite.Cutite am prea multe!
- 3 : cei care traiesc aici (me including) au avut ceva cu paharele de suc...si rand pe rand s-au facut tandari...concluzia : am numai 5 pahare!!!
- 4: tava de servit nu am si nici nu am avut vreodata (am un surogat cat sa ma descurc cu el..but still... nu isi face ft bine treaba)
- 5: am vreo 4 fete de masa frumoase pt o masa care nu exista.... :))...pt ca sunt mult mai mari decat masa mea
- 6 : nu mai zic de vasul meu iubit de salata....de la prietena mea I.....care s-a facut si ala tandari.

Concluzia? Se concretizeaza in urmatoarea lista de dorinte:

- 8 platemats de la Bamboo, crem-aurii, adica servetele din alea pe care le pui sub farfurie...dreptunghiulare.Erau in week-end unele perfecte la Bamboo.In felul asta scap de a cauta o fata de masa pe dimensiunea non-standard a mesei mele...si e si parca mai modern si mai comod asa :D
- set de tacamuri ...de pastrat pe ocazii speciale
- pahare inalte de suc,pahare mici de apa,inca un set de pahare de vin care sa semene cat de cat cu cele 6 pe care le am de la ...alta...prietena ...tot I.
-tava de servit
- sufrageria de facut sufragerie ... o sa ajungem si acolo...peste un timp
- sa invat sa fac cozonac si sarmale

Tot facand planurile astea, m-am lasat purtata de gandul la ce mi-ar putea aduce Mos Craciun ...de acum..sau ala de cand or zbura porcii....lol....si am mai intocmit una....not cooking related:

- un parfum nou...fresh fresh..de flori de primavara
- costumul ala negru de la Madame :D
- bilet la Who's Bad (Data: 17 Martie 2010, ora 19: 00. Locatia: Sala Palatului - Bucuresti. Trupa tribut Michael Jackson no 1 in lume vine in Romania)
- o vacanta frumoasa
- timp..si rabdare...sa obtin reducere la Masterul care o sa imi deschida noi usi ;)
- mai mult timp...sa citesc
- o copilarie luminoasa pt M.
- un viitor maret pt M.
- mai sunt niste chestii importante pe lista asta
- aaa...si sa nu uit...o masina :)) ...si pe mine sofer...

Later edit : la cerera publicului....cica sa adaug sa revin la bunul obicei cu mersul la sala ;)Is this ok now?

Totusi.....pentru cei care nu cred ca porcii pot zbura..uitati mai jos o instantanee :


4 comentarii:

  1. Inainte de Mos Craciun, e Mos Nicolae, de ce toata lumea il ignora? (e adevarat ca nu e atat de bogat in cadouri ca Mos Craciun, dar trebuie avut in vedere:) El trebuie ignorat doar atunci cand da crezare unei scrisori rau intentionate si aduce o nuielusa!
    Una peste alta o sa includ o partea din dorintele tale in scrisoarea catre Mos:) - Iulia

    RăspundețiȘtergere
  2. Uite aici porci zburatori: img1 si img2.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa... imi place sa te vad optimista! :D

    RăspundețiȘtergere