duminică, 26 august 2018

Chiftelute de pui cu dovlecel


Reteta este luata de pe site-ul Savoriurbane si adaptata usor. Va invit sa urmariti blogul SavoriUrbane pentru ca are retete pas cu pas foarte bine scrise si ilustrate.

Ingrediente


  • 4 pulpite de pui dezosate
  • 1 piept de pui
  • 50 gr cascaval
  • 1 ou
  • 2 dovlecei zucchini
  • 2 felii paine alba
  • 4 catei de usturoi
  • busuioc, cimbru, sare, piper,marar
Mod de preparare

  • Se taie pulpitele si pieptul in bucatele mici si se dau prin masina de tocat
  • Se rad pe razatoarea mare cei 2 zucchini cu coaja
  • painea se inmoaie in apa
  • Intr-un castron se amesteca un ou cu carnea , 50 gr cascaval ras pe razatoarea mica, feliile de paine, usuroiul pisat si verdeturile macinate, se adauga sare si piper dupa gust
  • Din aceasta pasta se formeaza chiftelute mici rotunde , pe care le dam prin pesmet si se prajesc in tigaia adanca in care am incins ulei cat sa le acopere sau sa fie la trei sferturi din dimensiunea chiftelutei
  • Am servit cu garnitura de spanac cu orez

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu