marți, 11 mai 2010

Merluciu cu legume la gratar



Un preparat usor de pregatit pentru o masa de duminica, cu putine calorii :d :

- 6 bucati de file de merluciu congelat (sau alte variante de peste slab proaspat/congelat)
- 2 vinete
- 4 dovlecei de dimensiuni medii

Preparare

- Se incinge bine gratarul de fonta sau o tigaie groasa cu fund dublu
- Se pune putin unt pe respectivul gratar/tigaie
- Legumele se decojesc, eu le-am cojit in degrade...adica o fasie da..una ba :D
- Feliile de legume se taie groase de 1 cm
- Se pun pe gratar legumele, se tin pana se inmoaie bine si se intorc alternativ de pe o parte pe alta
- La fel procedam si cu pestele
- Legumele se asezoneaza cu patrunjel,zeama de lamaie si sare
- Se poate servi cu salata verde de primavara ;)

Un comentariu:

  1. Foarte bun si foarte sanatos!As manca in fiecare zi peste asa de mult i-mi place.Arata foarte bine,i-ti doresc un weekend placut!

    RăspundețiȘtergere